een-leuk-kado-voor-klein-kind

5 unieke geschenkideeën voor jonge kinderen

Shoppen voor de kleintjes in je leven kan soms een behoorlijk uitdagende ervaring zijn. En dan vooral als ze al een groot aantal van de populairste speelgoed items en gadgets hebben. Als je niet echt goed thuis bent in wat de kinderen op dit moment absoluut cool vinden. Of als jij ze graag met een cadeau wilt verrassen dat ze nooit zullen verwachten. Dan hebben wij hier voor jou 5 unieke geschenkideeën voor jonge kinderen.

Een digitale kindercamera

Kinderen vinden het geweldig om hun eigen video’s en foto’s te maken. Met een speciale kindercamera kunnen ze gemakkelijk coole effecten toevoegen, zoals geanimeerde achtergronden. Bovendien kunnen de ouders zich veilig voelen in de wetenschap dat zo’n camera niet zelf verbinding met het internet maakt. Zodat er uiteindelijk de ultieme controle is over wie de eindproducten te zien krijgen. Want het kan uiteraard wel via een USB kabel op een pc aangesloten worden voor als je de opnames wilt delen.

Een gepersonaliseerd kledingstuk

Een klein kind zal er geweldig uitzien in een gepersonaliseerd t-shirt of rompertje! Je kunt speciale kinder- of babykleding bedrukken met hun naam, een unieke spreuk of speciaal logo. Zoals bijvoorbeeld een logo van een superheld met de voornaam van het kind. Om ze zo het gevoel te geven dat ze een echte levensredder zijn. Als je het slim aanpakt, dan zullen de complimenten niet alleen naar hen maar ook naar jou blijven stromen! Geef ze dus ook kleding die echt uniek is!

Een opvouwbare scooter of step

Het geven van een opvouwbare step of scooter voor een kind zorgt altijd voor een geweldige reactie. Zo’n scooter is niet alleen een bijzonder duurzaam stuk buitenspeelgoed. Maar het voelt daarnaast als een groot geschenk aan. Ook al is het vaak voor een aangenaam lage prijs te koop. En doordat zo’n scooter opvouwbaar is, is het bovendien makkelijker op te bergen en ergens naartoe mee te nemen. Veel van deze steps bevatten een speciaal verwijderbaar zitje voor de echte kleintjes en gekleurde LED lampjes op de wielen. Hoe kan een jong kind al dit moois nou weerstaan?

Een waterfles bedrukt met naam en thema

Of ze nu door de ruimte, eenhoorns, zeemeerminnen of superhelden geobsedeerd zijn, een gepersonaliseerde waterfles voor een kind is altijd een gewild en handig bruikbaar geschenk. Je kunt hierbij uit vele kleuren en patronen kiezen. Plus zo’n waterfles is ook vaak in verschillende maten verkrijgbaar. Het meedragen van een herbruikbare waterfles herinnert de kleintjes eraan om meer water te drinken. Zodat jouw gepersonaliseerde geschenk je geliefde kind al vroeg helpt een gezonde levensstijl te leiden.

Een LCD schrijftablet

Een LCD schrijftablet is een perfecte elektronische tool voor de kleintjes om zonder rommel of papierverspilling te tekenen. De tekeningen en geschriften verschijnen afhankelijk van het type schrijftablet in één kleur. Of soms in een combinatie van verschillende tinten om zo een mooi regenboog effect te creëren. Zo’n tekentablet is vooral geweldig voor op reis wanneer de kinderen iets willen doen, maar niet gemakkelijk kleurpotloden of stiften kunnen gebruiken.

Geschenken voor kinderen vallen veelal in twee categorieën: het speelgoed van korte duur waar maar een paar minuten mee wordt gespeeld en het speelgoed dat dagelijkse favorieten worden. De beste cadeaus voor kinderen zijn altijd leuk, duurzaam, geschikt voor de leeftijd van het kind en stimuleren de verbeeldingskracht of lichamelijke activiteit. Hopelijk hebben de bovenstaande ideetjes ook de vindingrijkheid van de gulle gever prima geïnspireerd.